Проведення семінару та онлайн-трансляція "Лекторію", 25 вересня 2019 року в м. Київ

Всеукраїнська громадська організація "Спілка автоматизаторів бізнесу"
Проведення семінару та онлайн-трансляція "Лекторію", 25 вересня 2019 року в м. Київ
25 вересня 2019 року в рамках онлайн-сервісу "Лекторій" заплановано проведення семінару для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий договір ІТС, на тему: "Здаємо звітність за ІІІ квартал з ЄСВ, ПДФО та єдиного податку".
Захід пройде в Києві за адресою: ПАТ "Київпроект", вул. Б. Хмельницького, 16-22.
Для слухачів, які не зможуть прийняти участь в очному варіанті, особливо це стосується користувачів з інших міст, буде організовано онлайн-трансляцію заходу. Відеозапис трансляції після проведення "Лекторію" буде опубліковано на інформаційному порталі ІТС.
Ціль заходу - популяризація можливостей та нових сервісів ІТС, а також підвищення лояльності ліцензійних користувачів ІТС ПРОФ.
Запрошуємо членів Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу підтримати проведення "Лекторію", запросити своїх користувачів та потенційних клієнтів до участі в очному варіанті заходу або на онлайн- трансляцію. Участь у "Лекторії" може стати одним із вирішальних факторів для підписання договору ІТС ПРОФ з тими користувачами програм автоматизації бізнесу, у яких на даний момент його немає, переходу з ІТС версії ТЕХНО на версію ПРОФ.
Звертаємо увагу членів САБ: проведення в період з 11 вересня по 4 жовтня 2019 року власних масових заходів (семінарів, конференцій), конкуруючих за тематикою і цільовою аудиторією з "Лекторієм", не передбачено і не рекомендується. Рекомендуємо партнерам активніше залучати користувачів систем автоматизації бізнесу до очної участі у семінарі та перегляду онлайн-трансляцій "Лекторій".
Детальна інформація про "Лекторій" та форма реєстрації учасників розміщені на сайті www.unionba.com.ua.
КЛЮЧОВІ ТЕМИ ЛЕКТОРІЮ:
Централізована інформаційно-рекламна підтримка "Лекторію" буде включати банерну рекламу на сайті та розсилки по базі користувачів.
Направляємо партнерам рекламний банер для розміщення на інтернет-ресурсах, шаблон запрошення і попередню програму - архів "Лекторій_Київ".
ОЧНА УЧАСТЬ
Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на 25 вересня 2019 року договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Пільгова участь розповсюджується на двох людей від організації;
300 грн. з ПДВ для інших учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за третю і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ. Організація, яка оформить договір ІТС ПРОФ до дати проведення, автоматично отримує право на безкоштовну участь.
Спеціальна ціна для партнерів за залучення слухачів на платній основі. Вартість для партнера: 150,00 грн. з ПДВ за кожного залученого учасника, який не має діючого договору ІТС ПРОФ на 25 вересня 2019 року. Технологія реєстрації Ваших клієнтів наступна: клієнт оплачує Вам повну суму вартості участі 300,00 грн.; далі на сайті www.unionba.com.ua Ви реєструєте учасників, що оплатили участь через Вас; після опрацювання заявок Вам виставляється рахунок за участь Ваших слухачів за партнерською ціною 150,00 грн.
ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення онлайн- трансляції договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації;
150 грн. з ПДВ для інших учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ. Організація, яка оформить договір ІТС ПРОФ до дати проведення трансляції, автоматично отримує право на безкоштовну участь.
Спеціальна ціна для партнерів за залучення слухачів на платній основі.
Вартість для партнера: 75,00 грн. з ПДВ за кожного залученого учасника, який не має діючого договору ІТС ПРОФ на момент проведення трансляції. Технологія реєстрації Ваших клієнтів наступна: клієнт оплачує Вам повну суму вартості участі 150,00 грн.; далі на сайті www.unionba.com.ua Ви реєструєте учасників, що оплатили участь через Вас, після опрацювання заявок Вам виставляється рахунок за участь Ваших слухачів за партнерською ціною 75,00 грн.
Онлайн-трансляція розрахована переважно на користувачів ІТС з інших міст України, які не зможуть відвідати очний семінар у Києві. Кількість підключень до онлайн-трансляції обмежена, тому рекомендуємо завчасно реєструвати своїх користувачів.
Дата і час трансляції: 25 вересня 2019 року (середа) з 10:00 до 15:30. Інструкція з підключення. Детальна інструкція з підключення до онлайн-трансляції буде надіслана кожному зареєстрованому учаснику напередодні заходу.
При виникненні питань з онлайн-трансляції або технічних проблем з підключенням до неї - звертайтеся за адресою seminar@unionba.com.ua або за тел.: (044) 221-38-63.
ПОДАЧА ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У ЛЕКТОРІЇ
Користувачі, які бажають прийняти участь у "Лекторії" (очна участь у семінарі чи онлайн-трансляція) повинні заповнити форму реєстрації на сайті www.unionba.com.ua або зареєструватися через партнера. У реєстрації необхідно обов'язково вказати реєстраційний номер продукту, на який оформлено договір ІТС ПРОФ.
Партнери можуть реєструвати своїх користувачів самостійно, заповнивши форму реєстрації на www.unionba.com.ua. Обов'язково потрібно вказати в формі реєстрації назву компанії партнера. Це дозволить нам визначити, скільки учасників прийшло на семінар від кожного партнера. Надсилати додатково списки учасників організаторам не потрібно.